Cursusdagen

We zien helaas veel huidproblemen bij onze huisdieren. Als dierprofessional kom je daar hoe dan ook mee in aanraking. Je ziet ze in de dierenwinkel of trimsalon maar ook op de hondenschool of tijdens het uitlaten. 

Als paraveterinair, voedingsdeskundige of gedragstherapeut hoor je ook het nodige over huidproblemen te weten. Niet alleen om te weten wanneer je ze moet doorsturen naar de dierenarts maar ook om beter advies te kunnen geven. 

Sinds 2017 organiseer ik cursusdagen voor dierprofessionals. Je hebt keuze uit drie cursusdagen (zie hieronder). Het zijn pittige maar zeer leerzame dagen. Na deelname kun je ook lid worden van de Facebookgroep speciaal voor de cursisten. Zo kunnen we van elkaar leren en blijf je ook ná je deelname op de hoogte.

Alle cursusdagen zijn incl. schrijfwaren en hand-outs, een goed verzorgde lunch, de gehele dag onbeperkt drinken (koffie, thee, water, fris), gratis parkeren en toegang tot draadloos internet. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een aanwezigheidscertificaat. 

Lezingen

Ben je op zoek naar iemand die helemaal thuis in de veterinaire dermatologie?

Als enthousiaste spreker ben ik in te huren voor:

  • Evenementen
  • Cursusdag op maat (zelf samen te stellen)
  • Workshops
  • Informatie-avond voor klanten
  • Nascholingsavond voor dierenartsen,  paraveterinairen of andere dierprofessionals

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte stuur een e-mail naar info@huidadviesvoordieren.nl

Maak een keuze

Cursusdag Jeuk en Allergie bij de hond

Wat is jeuk? Wat zijn mogelijke oorzaken? Welke allergieën bestaan er? Hoe stellen we de diagnose en behandelen we de diverse jeukende huidaandoeningen? Dit alles en meer bespreken we tijdens deze interessante cursusdag

Lees meer

Cursusdag Huidproblemen bij de hond

Tijdens deze cursusdag leer je alles over seborroe (schilfers, vette of droge huid), verkregen en hormonale kaalheid en oorproblemen. De cursusdag is opgedeeld in zes lezingen en een interactief deel met vragen en casussen.

Lees meer

Cursusdag Huidproblemen bij de kat

Een kat is zeker geen kleine hond, dat weten we allemaal. Vandaar een speciale cursusdag over huidproblemen bij de kat. De dag is gevuld met zes lezingen en een interactieve sessie met casussen en vragen. Onderwerpen: jeuk, kale buik en symmetrische kaalheid, schilfers en huidallergieën.

Lees Meer